Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Spådommer på tynt grunnlag


6. november 2015
Sist oppdatert: 6. november 2015

NHH-Symposiet 2017 håper Representantskapet tenker selv, og ikke tar Vegard Bækkedals spådommer om vårt resultat til følge.

I K7 Bulletin tirsdag 3. november uttalte Vegard Bækkedal, tidligere RS-leder og påtroppende KS-leder, at “vi kan se for oss et tilsvarende eller høyere resultat [for NHH-Symposiet 2017] enn i 2015”. Vi i NHH-Symposiet 2017 mener dette er en urovekkende uttalelse. Det er lite gunstig å sammenligne de to prosjektene kun basert på resultatet til NHH-Symposiet 2015, uten at den kommende konferansen er mer enn en idé.

Vi antar at det Bækkedal snakker om som “strategisk posisjonering” gjelder hvilke deltakere vi ønsker å tiltrekke oss. NHH-Symposiet 2017 ønsker, som tidligere NHH-Symposia, å tiltrekke seg en topptung deltakermasse. For å kunne gjøre dette, må vi levere et produkt som overgår deltakernes forventning. Alternativkostnaden til de som deltar blir naturlig nok høyere jo høyere stilling deltakerne har. For å overbevise Helge Lund, Elisabeth Grieg og Rune Bjerke om å tilbringe to dager på NHH i mars 2017, trenger vi et program og et arrangement som garanterer at de får valuta for pengene/tiden.

Et sterkt program og et gnistrende arrangement kommer til å vise seg på kostnadssiden. Den Sympsjonale Scene har gått til valg på å tenke nytt, og nyvinninger krever risikovilje og investeringer. Derfor håper vi at Representantskapet i sine budsjettbehandlinger velger å se på hva NHH-Symposiet 2017 planlegger å levere, fremfor å vurdere betalingsevnen til deltakerne og tidligere NHH-Symposias prestasjon.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram