Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Stensaker fikk Bronsesvampen for andre gang


18. mai 2014
Sist oppdatert: 19. mai 2014
SOL040-foreleseren får studentenes foreleserpris for sin «unike evne til å erobre Aud.Max».


Inger Stensaker har vunnet vårens bronsesvamp, studentenes egen foreleserpris, for faget strategisk ledelse (SOL040). Prisen ble delt ut under studentforeningens 17. mai-frokost. Stensaker, som er professor ved Instituttet for strategi og ledelse, har undervist i faget de siste fem årene, og fikk bronsesvampen for det samme faget våren 2010.

– Det er klart det er kjempemotiverende å få en slik pris, uttaler Stensaker.

Bronsesvampen deles ut hvert semester av Fagutvalget, til en foreleser som har utmerket seg særlig positivt. Formålet med prisen er å hedre de foreleserne som har gjort en ekstraordinært god jobb for studentene på bachelornivå.

– Studentene mener hun er en engasjerende og uredd person og for å sitere en av studentene: «Hun har en unik evne svært få foreleser har, nemlig evne til å erobre Aud.Max», skriver utvalget i sin begrunnelse.

Helge Lund som gjesteforeleser
Stensaker får prisen for å ha utmerket seg som en tydelig, engasjerende og faglig dyktig foreleser. Fagets praktiske orientering, og bruk av caser og eksempler fra virkeligheten, trekkes også frem.

– Jeg er opptatt av å bruke ting som oppfattes som relevant, og som kan vise at faget kan brukes til å forstå hva som skjer i næringslivet, sier Stensaker.

Hun forteller at hun hvert semester velger et gjennomgangstema, som forelesninger og studentenes oppgaver knyttes opp mot. Årets tema var sosial ansvarlighet, og studentene har sett på hvordan dette påvirker bedrifters strategi.

Stensaker får også skryt for å lytte til studentenes tilbakemeldinger, og hele tiden å vise et sterkt ønske om å forbedre faget. En annen ting som trekkes er en imponerende rekke sentrale personer fra næringslivet som gjesteforelesere. Dette semesteret har blant annet Helge Lund holdt en caseforelesning om Statoil.

– Jeg synes det er utrolig inspirerende å jobbe med så flinke og motiverte studenter. Det virker som om de virkelig har likt å jobbe med temaet og faget. Da blir det gøy for meg også.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram