Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Stort engasjement for valget


17. april 2013
Sist oppdatert: 19. april 2013
- Debatten var veldig vellykket, og jeg syns det er flott at studentene er interessert i det som skjer, sier leder av profileringsutvalget Stine Somby Flågan, etter at valgutspørringen var over.


På tirsdag var det duket for valgutspørring i anledning vårvalget, der alle kandidatene kunne holde sin appell og svare på spørsmål fra ivrige medelever. Kvelden ble avsluttet med en interessant debatt mellom kandidatene til styret ved NHH.

- Jeg syns det gikk veldig bra egentlig, spesielt debatten var gøy. Arrangementet tok lang tid, og akkurat dette kunne blitt bedre, noe som gir muligheter for å endre valgutspørringen i en annen retning neste år, sier Stine Somby Flågan.

Engasjert publikum

Blant de mange frammøtte var engasjementet stort, noe mange av kandidatene fikk merke. Spesielt blokken til klubb- og kulturutvalget, og blokken til Bergen Challenge ble grillet. De fleste kom med særdeles gode spørsmål, mens andre benyttet anledningen til å være mer humoristiske.

Under utspørringen av Stafettkomiteen ble det blant annet spurt om de ikke ville vurdere å ha en etappe med veivals på neste Bergensbaneløp, noe som skapte stor applaus i salen.

Leder av PU skrøt også av publikum.
- Jeg syns det var bra engasjement blant publikum. Det var mye bra spørsmål og kommentarer. I tillegg var de veldig tålmodige, og det var få som gikk. Det er jo viktig å interessere seg for hvem som skal drive studentforeningen vår, og hva kandidatene ønsker å få til.

Debatten var et høydepunkt

Til slutt var det debatt blant de fire mannlige og den kvinnelige kandidaten til styret i NHH, og denne ble ledet av Olav Slettebø. Her fikk alle holde hver sin appell før debattstyreren tok opp temaer som pedagogiske tiltak og internasjonalisering.

Debatten innehold også en Joker-post, der tiltakene som hver enkelt kandidat nevnte i sin motivasjonstekst, men som ingen andre nevnte ble diskutert. Her fikk vi blant annet en entusiastisk debatt om Jentedagen, der noen av kandidatene mente at den burde avskaffes.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram