Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

– Studentene har nominert oss


Blir konkurranse: Victor Norman og Inger Stensaker har takket ja til å stille som rektor og prorektor ved NHH. Dermed er det duket for konkurranse.


Det er studenter som har nominert de to professorene. Blant dem som har skrevet under forslaget, er blant annet NHHS-leder Kristoffer Marø. Tirsdag kveld var siste frist for å nominere kandidater til valget.

Bekrefter nominasjonen
Stensaker bekrefter overfor K7 Bulletin at hun og Victor Norman nå har akseptert nominasjonen, og at de stiller i rektorvalget neste måned.

- Dette kom overraskende på oss. Men hvis studentene ønsker at vi stiller, så tar vi den utfordringen, sier hun.

FOCUS
Studentene har ønsket konkurranse
Norman har tidligere sittet som rektor ved NHH fra 1999 til 2001. Da gikk han inn i rollen som arbeids- og administrasjonsminister i Kjell Magne Bondeviks andre regjering.

I en SMS bekrefter Victor Norman det samme som Stensaker:

- Nominasjonen kom totalt overraskende på oss, men vi har stor forståelse for at mange studenter ønsker konkurranse om valg av rektor og prorektor. Vi har derfor bestemt oss for å ta utfordringen, skriver Norman.

Stensaker er også blant dem som har ønsket at det skulle være to kandidater når rektorvalget avholdes om en drøy måned. Den andre kandidaten blir Frøystein Gjesdal, som i forrige uke ble innstilt av valgkomiteen.

- Dette kom veldig brått på. Nå må Victor og jeg finne ut av ting og snakke sammen, forklarer Stensaker.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram