Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Suksess med åpen trening


4. november 2013
Sist oppdatert: 5. november 2013
Engasjementet var stort da NHHI Baseball inviterte studentene i Bergen på trening for å øke baseballinteressen.


Forrige onsdag ble Møhlenpris Idrettsplass fylt opp av bergensstudenter som ønsket å prøve ut og lære mer om baseballsporten. Leder for NHHI Baseball, Hans Falck, er godt fornøyd med både gjennomføringen og oppmøtet.

– Det gikk kjempebra og det var godt over 20 som møtte opp.

Fikk prøve seg
På treningen fikk de oppmøtte prøve seg på flere elementer fra baseballsporten, blant annet mottak, pitching (kast) og batting (slå).

– Treningsgruppen gjennomførte et bra opplegg som var tilrettelagt for folk uten baseballerfaring, mener Falck.

NHHI Baseball har allerede fått svært mye gode tilbakemeldinger på treningen og initiativet de tar for sporten. Falck forteller at mange av deltagerne viste stor interesse.

– Folk var veldig engasjerte og hadde det kjempegøy under treningen.

Vil ha flere lag
Målet for treningen var å få spredd kunnskap om baseball blant studenter, men Falck og resten av NHHI Baseball ønsker seg også flere lag i Bergen.

– Vi har håp om å få spredd nok engasjement til at flere starter baseballag. Nå satser vi først og fremst på å få startet et lag på BI, men vi vil også rette fokus mot de andre skolene.

Falck forteller at de har opplevd god respons når de har snakket med folk om dette. Etter onsdagens trening har de også blitt kontaktet av studenter som ønsker å starte lag.

Gjentar suksessen
Falck fortalte tidligere i høst, i K7 Bulletin, om store ambisjoner for baseballsporten i studentbergen, og det ser ikke ut til at ambisjonsnivået har sunket. NHHI Baseball har planer om å gjenta suksessen med åpne treninger i fremtiden.

– Dette blir vårt største fokus neste semester.

Foreløbig står tre slike arrangement på kalenderen for våren. Det vil bli arrangert to treninger for BI–studenter og en trening for enten Høyskolen eller Universitet i Bergen.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram