Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Thøgersen blir ikke ny rektor


6. mars 2013
Sist oppdatert: 12. mars 2013
Leder av institutt for samfunnsøkonomi, Øystein Thøgersen, stiller ikke til valg som ny rektor ved NHH. Det bekrefter han overfor K7 Bulletin.

 
- Jeg har gjort en grundig og helhetlig vurdering. Det var ikke lett, for det er masse giv på NHH, men svaret er nei, sier Thøgersen.

Thøgersen er lenge blitt sett på som både valgkomiteens og de ansattes favoritt til stillingen. Han har ved flere anledninger blitt spurt om å stille, senest denne uken, men ønsker å prioritere forskerkarrieren sin.

Har ikke sammenheng med NHH-bråket
- Jeg har brukt mye tid på administrasjon i min stilling som instituttleder, men ønsker også å prioritere forskning og fag, forklarer han.

Thøgersen understreker at beslutningen ikke har noe med den pågående organisasjonsturbulensen på NHH å gjøre, og påpeker at stillingen som rektor ved handelshøyskolen er attraktiv.

- NHH er en organisasjon med store mål, og det er mye kvalitet på høyskolen. Rektorstillingen på NHH er attraktiv, og jeg synes det er svært hyggelig at så mange har spurt meg om å stille, forteller han.

Har tro på god løsning
Thøgersen sier at det foregår flere samtaler blant de ansatte om hvem som kan bli ny rektor.

- Det er mange gode kandidater som er nevnt, og jeg har stor tro på at dette går i orden, sier han.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram