Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Tyveri i Aud Max – forelesninger flyttet

Innbrudd i Aud Max 16. januar 2018. Foto: Erik Bucher Johannessen
Innbrudd i Aud Max 16. januar 2018. Foto: Erik Bucher Johannessen
16. januar 2019
Sist oppdatert: 16. januar 2019

Styringspanelet i Aud Max er borte vekk. En midlertidig løsning er nå satt inn og auditoriet er igjen tatt i bruk.

Mange bachelorstudenter fikk seg en overraskelse da de ankom Aud Max på NHH til 0815-forelesning i SAM3 Makroøkonomi. Grunnet tyveri måtte forelesningen flyttes til Aud A.

– Det er lite som tyder på innbrudd eller hærverk. Det ligner mest på et rent tyveri, forteller kommunikasjonssjef Kristin Risvand Mo ved NHH til K7 Bulletin.

Tyven(e) har fått med seg styringspanelet til skjermene i auditoriet. I morges fant likevel skolen en midlertidig løsningen slik at SOL4-forelesningen 1015 gikk som normalt, smartboard fungerte dog ikke. BED5 kl 1415 har blitt flyttet til Agnar Sandmo-auditoriet. 

– Angående tavler som ikke virker, vi er på saken og beklager ulempene dette skaper i dag. Vi jobber for å få alt i orden til i morgen, sier Risvand Mo.

BED5 flyttet. FOTO: Skjermdump fra Canvas

Ingen mistenkte

Ifølge kommunikasjonssjefen har de foreløpig ingen mistenkte i saken. 

– Ved slike hendelser går vi alltid gjennom rutinene våre for å se om ting kan forbedres. Det vil vi også gjøre nå. Det er heldigvis sjelden vi opplever at utstyr forsvinner fra auditoriene, sier Risvand Mo.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram