Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Velkommen til NHHS


27. august 2017
Sist oppdatert: 27. august 2017

Hjertelig velkommen til NHH, og kanskje enda viktigere, til NHHS.

Som du kanskje har fått inntrykk av den siste tiden skjer det veldig mye på NHH. Det er ikke så rart, for vi har faktisk Norges mest aktive studentforening! Den består av rundt 130 grupper man kan være med i, så her burde det finnes noe for enhver smak. Og skulle du mot formodning se behovet for en ny gruppe kan du alltids søke Kjernestyret om å opprette den!

Mange inntrykk

Førstekullsuken er forbi og nå er det Rekrutteringsuken som pågår. Alle gruppene kappes om å promotere seg selv og med så mange grupper kan inntrykkene bli ganske overveldende. Selv husker jeg at inntrykkene var flere enn jeg kunne prosessere og jeg følte at uken var helt definerende for min tid på NHH. Jeg følte at jeg måtte være med i helt bestemte grupper for å passe inn på NHH.

Når jeg nå ser tilbake på min tid på NHH er jeg glad at dette var helt feil!

Jeg trodde for eksempel at man måtte være med i Næringslivsutvalget for å få jobb. Ser vi på statistikken viser det seg at 3/4 NHH-studenter får jobb før de er ferdig å studere. Næringslivsutvalget jobber for at alle skal få seg jobb og er en av faktorene bak dette høye tallet. Som NHH-student kan du nyte godt av dette tilbudet, men du trenger altså ikke å være medlem selv for å få jobb!

Selv dro jeg på opptak og flere av gruppene jeg trodde man måtte være med i ga meg avslag. Andre grupper derimot ga meg et ja. I dag er jeg veldig glad for at jeg ikke bare plukket meg ut noen få grupper, men dro på mange opptak. For i ja-gruppene har jeg funnet mine beste venner, og jeg har skapt minner for resten av livet. Dette i grupper jeg aldri hadde sett for meg at jeg skulle bli med i, men som jeg i dag ikke kunne sett for meg studietiden uten.

Et «nei» er ikke et nederlag

Selv om det svir å få nei, ikke se på det som et nederlag. Se på det som noe som leder inn på en annen vei, for det er nettopp dette studietiden handler om. Utforske og prøve nye ting! Gjør du dette blir studietiden fantastisk, selv om du ikke skulle komme med i den gruppen du så for deg.

Til sist vil jeg oppfordre deg til å bli med i prosjektorganisasjonene våres, UKEN, NHH Symposiet og Bergen Challenge. Dette er de største fellesskapene på skolen og som NHH-student blir jeg stolt av hva man får til. Det er ikke mange studentorganisasjoner som klarer å få alt fra statsministere og næringslivstopper til 50 Cent og DDE til skolen sin. Det klarer vi på NHH og disse organisasjonene har opptak i flere runder gjennom året!

Lykke til med rekrutteringen!

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram