Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Baksiden: Brannalarmen bryter stillheten


20. september 2018
Sist oppdatert: 21. mars 2022

Onsdag 5. september sto en PC i Aud Norman i fyrende flammer i flere timer. Brannalarmen nektet å gå. Nå forteller hen hvorfor i et rykende ferskt og eksklusivt intervju med Bulle Batman.

– Hvorfor valgte Brannalarmen å ikke gå av?

– Jeg gidder rett og slett ikke lenger. Ingenting forandrer seg. Man kan fortsatt hooke i sladderuken, vi faller på rankingen, idrettslag på NAAAH kan fortsatt ikke snakke eller skrive kinesisk, NAAAH Klasking tar ikke opp klaskere, men montebellos, vi drikker mer smoothi enn andre skoler gjør, stud.NAAAH tar helikopter til skolen og nekter å sykle, jente-barometeret er sprengt, alle 5.pulister vil inn i de fire horer. Norges Aller Aller Aller Høyeste må rett og slett gå planken.

– Hva er årsaken til at NAAAH faller på rankingen?

– King Ildstein Børatheon sier grunnen til at vi faller er lav lønnsvekst og kronekluss, men egentlig er det grunnet det høye konsumet av smoothi og at stud. NAAAH enda ikke klarer å snakke kinesisk. Akkurat sistnevnte trodde jeg skulle bedre seg etter diskusjonen i våres, men de internasjonale må fortsatt være tilskuere. For ikke å snakke om den skyhøye jenteandelen, de må brennes på bålet, det er den eneste løsningen. Da vil nok NAAAH stige på rankingen og bli høye igjen. Jeg var ganske nær denne gangen med å lage et stort nok bål.

– Hvorfor var det så få brannslukningsapparat tilgjengelige?

– Jeg hadde rett og slett gjemt dem. Studentene på NAAAH trenger litt real life experience, som erfaringen de får på Love Ildland, eller i SSBe. Da funker det ikke bare å bruke et brannslukningsapparat. Om vi skal unngå at fremtidens 5.pulister kun går etter de fire horer må vi starte tidlig. De trenger et spark bak for å forstå at det finnes så utrolig mange flere der ute. King Ildstein bør være fornøyd med meg. Han sa vi skulle skape en ildovasjonskultur da han fikk Thronen og jeg syns det å gjemme brannslukningsapparatene var ganske ildovativt. Nå klarte jeg dessverre ikke å gjemme dem godt nok. Tyrion kom selvfølgelig til unnsetning og redda dagen alt for tidlig.

– Hva er grunnen til at du valgte akkurat timen SOL7?

– Det måtte bli et SOL-fag, det sier seg selv i navnet. Med SAM-fag hadde det vært for mye samhold og med BED-fag hadde det blitt for mye being, eller blomster. Faget Horeinstitusjonsteori ble et naturlig valg ettersom det er her stud.NAAAH sliter mest, både på grunn av innholdet og fordi det går på kinesisk. Det må innføres hooke-forbud i sladderuken sånn som på NTSNOW, i tillegg til bålbrenning som nevnt over.

– Ut ifra dine svar høres det ut at PC-en som eksploderte og begynte å brenne ikke var en tilfeldig ulykke. Hadde du noe å gjøre med brannen?

– What? Har du gjennomskuet meg på Jodel? Er ikke det anonymt? Jeg trodde jeg kunne skrive hva jeg vil der om hvem jeg ville uten at jeg trengte å stå frem med navn. Ja ja, jeg får ta et helikopter, eller kanskje en drage, og rømme til BI!

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram