Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Leserinnlegg: Kjære leser, vi trenger deg!

Om ikke lenge er det igjen valg til Kontrollutvalget. Nå ser vi etter nye dyktige, engasjerte personer i NHHS og utenfor foreningen til vår gruppe.

Kontrollutvalgets logo
29. mars 2021
Sist oppdatert: 14. februar 2023

Som medlem i Kontrollutvalget får du en unik posisjon i foreningen. Du får innsyn i de store og små tingene som beveger seg i organisasjonen, kontakt med foreningens mange grupper og blir kjent med foreningen fra et helt unikt ståsted. Dette betyr at du nyter stor tillit, men også stort ansvar i forvaltning av regelverket i foreningen. I Kontrollutvalget vil du få muligheten til å bli bedre kjent med dine sterke og svake sider, samtidig som du får mulighet til å løse spennende utfordringer som tar sted i vår organisasjon.

Kontrollutvalget ble startet opp i august i fjor og passer på at foreningen følger opp hva den har sagt den skal gjøre. Dette innebærer kontrollarbeid og tilsyn. Vi er også rådgiver for de som måtte ønske det eller trenger en ekstern vurdering. Dette betyr at møter står sentralt, men også dialog og løpende kontakt med foreningen er avgjørende i vårt arbeid.

Kontrollutvalget er et kollegium hvor alles stemme teller likt. Organet er ganske nytt og vi jobber fortsatt med å finne vår retning i foreningen. Dette betyr at vi trenger ivrige sjeler som ønsker å gi tilbake til foreningen og bygge kultur internt. Det viktigste for oss er at du er engasjert, at du tar ordet og sier din egen mening. Tidligere erfaring med erfaringen fra NHHS eller andre organisasjoner er selvsagt en fordel, men ingen krav.

På Foreningsmøte #2 i april søker Kontrollutvalget nye medlemmer, vi håper det blir deg!

Har du lest disse sakene?

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram