Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

NHH avlyser avslutningsseremonien for avgangselever i juni

Foto: NHH
Foto: NHH
3. april 2020
Sist oppdatert: 27. april 2020

Det opplyser rektor ved NHH, Øystein Thøgersen, i en informasjonsmail torsdag formiddag.

– Graduation er et høydepunkt for våre studenter og mange foreldre, så det er med tungt hjerte at vi må avlyse seremonien i juni, sier Thøgersen.

Studenter over hele verden er påvirket av koronapandemien. Alle universiteter avlyser de store avslutningsseremoniene denne våren. Noen tar sikte på å flytte disse til høsten 2020, andre til våren 2021.

NHH jobber nå med å finne et alternativt tidspunkt for denne viktige seremonien, og hva som er en god løsning vil avhenge av utviklingen av pandemien i tiden fremover. Studentene vil få informasjon om dette straks det er på plass.

Rektoratet ved NHH retter en stor takk til studenter og NHHS for forståelse for situasjonen: 
– Studentene ved NHH har jobbet hardt og oppnådd så mye. Dette kullet

Foto: Hans Jørgen Brun


med avgangsstudenter får denne våren et siste semester preget av en rekke
uventede utfordringer. De får ikke møte hverandre, undervisning og samarbeid har fått nye former og eksamensavviklingen endres. Nå får de heller ikke oppleve en graduation med studievenner og familie. Jeg er lei meg på vegne av studentene, men er samtidig trygg på at alle forstår alvoret i den situasjonen verden står i, sier Thøgersen.

 

 

 

Har du lest disse sakene?

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram