Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

NHHS-budsjettet setter av 50 000 kroner til "koronapott"

Arrangementer som dette utgår trolig, men åpne arrangementer som følger retningslinjene ønskes.  Foto: Haldor Åsheim, Foto NHHS
Arrangementer som dette utgår trolig, men åpne arrangementer som følger retningslinjene ønskes. Foto: Haldor Åsheim, Foto NHHS
16. mai 2020
Sist oppdatert: 16. mai 2020

Covid-19 fortsetter å prege hverdagen verden over, og kan påvirke studentarrangementer neste semester. Nå settes det av 50 000 kroner i en fellespott i NHHS-budsjettet, som grupper i studentforeningen kan søke om midler fra.

Midlene skal benyttes til mindre arrangementer, siden restriksjoner kan føre til at større arrangementer ikke går som planlagt. Det forteller informasjonsansvarlig i Kjernestyret, Thomas Garås Gulli: 

- Potten skal brukes på å muliggjøre mindre lavterskel arrangementer, siden man må tenke nytt på grunn av restriksjonene fra myndighetene, forklarer Gulli. 

I tillegg til restriksjoner fra myndighetene, vil rehabiliteringen av aulaen kunne sette en stopper for større arrangementer. 

Åpent for alle 

Leder i Kjernestyret, Marthe-Caroline Dahle, forklarer videre at «koronapotten» er ment til å stimulere til aktivitet uten at det går utover gruppene økonomisk. I tillegg meddeler Dahle at arrangementene som grupper ønsker å avholde skal være tilgjengelig for alle.   

- Ved hjelp av potten skal en kunne tilrettelegge for at grupper kan arrangere lavterskel åpne arrangementer uten at det skal være en økonomisk belastning for gruppen, sier Dahle. 

- Alle grupper kan søke om midler, men arrangementene de ønsker å avholde må være åpne for alle. Dette er altså ikke støtte til forbrødringer, julebord o.l. Arrangementene skal gagne og være tilgjengelig for fellesskapet slik at hele NHHS kan få glede av potten.

Kjernestyret oppfordre grupper i NHHS oppfordres til å starte planlegging av lavterskel arrangementer til høsten allerede nå: 

- Vi ønsker veldig gjerne å få ut budskapet om potten, så gruppene kan begynne å planlegge arrangementer til høsten, avslutter Gulli.

Har du lest disse sakene? 

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram