Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

LESERINNLEGG: Kjære NHH, vi må snakke sammen.

Joachim Aae er ikke fornøyd med informasjonsflyten fra skolen. (foto: Henrik Eikefjord, Foto NHHS)
Joachim Aae er ikke fornøyd med informasjonsflyten fra skolen. (foto: Henrik Eikefjord, Foto NHHS)
30. september 2019
Sist oppdatert: 30. september 2019

Eller mer spesifikt, dere må snakke med oss.

Noen få dager før søknadsfristen til Innovation School normalt ville vært (NHH.no sier fortsatt: «Application deadline is in October.»), så setter dere på vent et program som de siste årene har sendt over 30 elever til Berkeley over en sommerperiode. Det virker som dere ikke innser at studenter planlegger lengre enn to uker frem i tid, eventuelt klarer ikke dere å gjøre det.

Dette får store konsekvenser for mange studenter. Søknadsfristene på mange Summer Internships har gått ut, og flere unngår å søke ettersom muligheten for å kunne delta på Innovation School har vært relativt god. Muligheten til å kunne ta 30 studiepoeng over en sommer innebærer at studenter tar reelle livsvalg basert på dette, og ved å innskrenke den muligheten så kort tid før man søker så viser dere ikke mye respekt til studentene.

Les også: Full gass for Big Business Band

Dette skjer også rett etter at dere besluttet å slutte med filming i det semesteret allerede hadde startet. Mange har planlagt semesteret sitt etter at noen fag filmes, og må krype til sine arbeidsgivere for å endre vakter som er satt opp, eller velge en fagplan de selv ikke tenker er ideell. Fagplaner som man for øvrig stort sett alltid planlegger minst et semester i forkant, og velger fag på grunn av. Selv har jeg forelesninger som går samtidig, men heldigvis går jeg på master så jeg slipper å bli påvirket av deres manglende evne til å kommunisere. Og ja, dere har innrømt at kommunikasjonen ikke var god nok. Men da burde dere svelge den kamelen og filme i ett semester til, slik at studenter kan planlegge jobb, studieplan og generelt livet sitt deretter.

Innovation School er et godt tilbud, og det er godt å se at dere ønsker å videreutvikle det, men det er uakseptabelt at beslutningen om å ikke ha det i 2020 kommer rett før søknadsfristen. Da burde det være mulig å kjøre det eksisterende programmet inntil videre. Det verste er at det virker ikke som dere hadde tenkt å si ifra en gang, før en helt på Jodel informerte at han hadde mailet med dere og funnet svaret. Skjerpings NHH, dette blir for dumt.

Har du fått med deg disse?

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram