Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Stort engasjement i Aulaen

Unge Ferrari på aulascenen 20. september. Foto: Yunlin Yu, Foto NHHS
Unge Ferrari på aulascenen 20. september. Foto: Yunlin Yu, Foto NHHS
27. september 2019
Sist oppdatert: 27. september 2019

Hundrevis av ungdommer fra fjernt og nært fylte aulaen fredag 20. september for å oppleve Unge Ferrari live.

Med billetter utsolgt i august og en suksessrik sommer på festivaler var det stor spenning knyttet til Unge Ferrari konserten i aulaen forrige fredag.

Åpnet med allsang 

Ved forventet konsertstart var det imidlertid ingen artist innen rekkevidde, og etter hvert var det tendenser til utålmodighet blant folkemassen, som inneholdt alt fra NHH-studenter til ungdom som aldri har satt sin fot i ytre Sandviken tidligere. Kl. 21:30 åpnet 29-åringen ballet med «FAMILYEH» og fikk raskt engasjert publikum, som sang av full hals.

Seriøst, enda en Bulle-anmeldelse om hvor god stemningen i aulaen var? Å si at det var god stemning på en konsert i aulaen på NHH kommer nok ikke som et sjokk for noen, men må likevel understrekes når det fortjenes. Likevel var det noen låter som ikke traff midt i blinken blant folkemengden, og stemningen gikk tydelig ned til tider, spesielt på de mindre kjente låtene.

Kontrastene i Unge Ferrari sin stemme er tydelig når han senere fremfører «Vi Kanke Være Venner». Det såre preget i teksten kombinert med hint av gråtkvalthet i stemmen treffer mangt et hjerte, og også her fikk han publikum engasjert i stor grad.

Les også: Allsang bidro til innsamling av 200 000 kroner under årets «fylleauksjon»

Skålte med publikum

Et av høydepunktene for kvelden var kanskje «BBB», i hvert fall hvis vi skal bedømme utfra stemningen blant publikum. Fra bakerste rad kunne en sliten Bulle-representant observere kopper med øl bli kastet i luften, som tydet på at publikum hadde det over middels gøy sent på fredagskvelden.

Mellom sangene utbragte Unge Ferrari en skål flere ganger, ikke en ukjent seanse i aulaen, som gjorde at trykket sjeldent gikk ned gjennom kvelden. Vi fikk også høre hvor mye han likte å opptre i Bergen og hvor godt publikumet var, nesten med en poetisk tone i stemmen. Godt å høre at han trivdes, og vi håper å se han på flere arrangementer i fremtiden.

Les også: Sommer i Aulaen

Velgjennomført arrangement

Utenom det musikalske var det mye annet positivt; arrangørene hadde et velfungerende køsystem og garderobe, VK hadde kontroll, og KKU fikk slukket tørsten hos publikum mellom slagerne. Som kjip anmelder gjør jeg et forsøk på å finne noe å kritisere på denne fronten, men finner faktisk ikke noe. Godt gjennomført, Backline!

Totalt sett gjorde Unge Ferrari en grei opptreden i aulaen fredag kveld, og alle som tok turen fikk det de forventet. Kvelden endte likevel ikke enda, tross utslitte stemmebånd blant studentmassen. En stor gjeng dro videre til NATT for etterfest. Andre ble igjen og tok turen ned i kjelleren, enten det var for første eller utallige gang.

Les også:

 

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram