Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Nok et smittetilfelle i NHH-faddergruppe – fysisk masterundervisning stenges ned

Gapet minker, men siviløkonomutdanningen ved NHH holder seg fortsatt foran BI på rangeringen til Financial Times. Foto: Silje Katrine Robinson
Gapet minker, men siviløkonomutdanningen ved NHH holder seg fortsatt foran BI på rangeringen til Financial Times. Foto: Silje Katrine Robinson
23. august 2020
Sist oppdatert: 23. august 2020

Kommende uke vil alle forelesninger på NHH ved masternivå foregå utelukkende digitalt. Dette melder høyskolen fra om i en melding på Canvas søndag kveld. 

Etter å ha fått beskjed om at en student var smittet med COVID-19 tidligere i dag, har NHH gått inn for å søke etter flere tilfeller. Etter å ha funnet enda en smittet masterstudent avlyses alle fysiske forelesninger på masternivå til uken.

– De smittede studentene er i isolat, mens nærkontaktene settes i karantene, heter det i meldingen fra NHH.

De to smittede studentene hadde deltatt i samme faddergruppe. Smittevernkontoret jobber nå med å teste nærkontaktene for smitte.

– To forelesere som har vært i kontakt med de smittede studentene, er varslet om dette. Øvrige ansatte kan fortsatt gå på jobb som vanlig, skriver NHH.

– NHH-ledelsen har besluttet at forelesninger for masterstudentene vil lukkes og kun kjøres digitalt i uken som kommer. I løpet av uken vil det tas en beslutning om ordningen skal videreføres, heter det videre i meldingen.

Les også:

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram