Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Smitteoppblomstringen fortsetter - fem nye tilfeller torsdag

Norges Handelshøyskole. FOTO: Varde Solutions
Norges Handelshøyskole. FOTO: Varde Solutions
27. august 2020
Sist oppdatert: 30. oktober 2020

– Fem nye studenter ved NHH ble torsdag ettermiddag bekreftet smittet av Covid-19. Til sammen ni studenter er nå smittet, heter det i en e-post sendt til skolens studenter.

To av studentene som torsdag er bekreftet smittet, tilhører faddergruppen der studenter allerede er satt i karantene eller isolat. Til sammen fem studenter fra denne faddergruppen har nå fått påvist Covid-19, heter det videre i meldingen.

De tre andre studentene som er bekreftet smittet torsdag, er bachelorstudenter. Den ene er nærkontakt med bachelor-studenten som tirsdag fikk påvist Covid-19. De to andre kan ikke knyttes til de to miljøene som til nå har fått smitte, heter det videre i meldingen fra skolen.

Ledelsen ved skolen har vurdert om det bør iverksettes nye, strengere tiltak ved skolen. De har imidlertid kommet til konklusjonen om at dette ikke er nødvendig foreløpig.

Vi følger utviklingen nøye og må hele tiden ta vurderingen i forhold til et økende smittetall. Det er tidlig torsdag kveld ikke fremkommet informasjon knyttet til noen av smittetilfellene som tilsier at vi må endre på undervisningsopplegget vårt. Det er grunn til å påpeke viktigheten av at absolutt alle følger smittevernrådene, sier rektor Øystein Thøgersen i samme melding.

Siste nytt om Covid-19 i Student-Bergen:

 

 

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram