Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Byggesaken kan stenge Aulaen


9. november 2018
Sist oppdatert: 9. november 2018

Aulaen kan bli en del av rehabiliteringen av NHH. NHHs prosjektsjef lover at Uken 20 i så fall ikke vil bli rammet.

Det kom frem under årets siste foreningsmøte i NHHS da Eivind Drange, NHHs prosjektsjef, orienterte studentene om den kommende rehabiliteringen av skolen.

– Aulaen er per i dag ute av prosjektet, men hvis det er penger og rom for det vil den bli inkludert. Aulaen er på en opsjonsliste som kan bli innbefattet av oppussingsprosjektet, fortalte Drange.

Skulle Aulaen bli omfattet av prosjektet, vil lokalet være stengt fra etter Uken 2020 og ut året til hele rehabiliteringen er planlagt ferdig. Budsjettrammen for Aulaen ligger på 25-30 millioner kroner. Det totale byggeprosjektet har en ramme på circa 550 millioner kroner,

Falleferdig gulv

Under spørsmålsrunden med prosjektsjefen var det flere studenter som påpekte at Aulaen har store mangler slik den er i dag.

– På scenen i Aulaen risikerer man å gå gjennom gulvet, fortalte Mats Wøien, leder for Kjernestyret i 2017.

Wøien fryktet at oppussingen av Aulaen vil kunne utsettes unødig hvis det ikke blir en del av den kommende rehabiliteringen.

Prosjektsjef på NHH: Eivind Drange. FOTO: NHH

Ingen nye lesesalplasser eller grupperom

NHH-studentene Joachim Aae og Christian Ziesler tok opp dagens sprengte kapasitet på grupperom og lesesal under spørsmålsrunden. I fjor høst kom det frem at et flertall av NHH-studentene var misfornøyde med tilgangen på arealer for gruppearbeid på skoler.

– Det er ikke planlagt for flere grupperom eller lesesalplasser som en del av byggeprosjektet, kunne Eivind Drange fortelle.

Nedetid for Kjelleren

Det var lenge stor frykt blant studentene at Kjelleren vil bli stengt som følge av rehabiliteringen.

– Kjelleren er ikke omfattet av byggeprosjektet, men vil likevel være stengt fra mai 2019 til og med første uke i august 2019, fortalte Drange.

Skulle alt gå som planlagt vil dermed Førstekullsuken 2019 kunne gjennomføres som vanlig.

LES OGSÅ:

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram